Selecteer een pagina

Rolluiken in strijd tegen inbraak

24 feb 2023

Een rolluik schrikt inbrekers af, het biedt een extra bescherming aan de ramen en deuren. Hierdoor wordt een raam inslaan een stuk moeilijker, en een woning minder aantrekkelijker als doelwit. De vaste afsluiting in de as dient ervoor om het rolluik beneden te houden indien het via de elektrische bediening naar die toestand is gebracht. 

Echter vinden we het begrip “inbraakwerende rolluiken” een leugen, geen enkel rolluik is inbraakwerend. Willen inbrekers ergens binnengeraken, dan geraken ze wel binnen met het nodige materiaal. Wij noemen onze Roluflex rolluiken daarom inbraakvertragend. Dit dankzij de uniek gepantenteerde as waarbij er een opwaartse druk van 25 kg nodig is om het rolluikblad naar boven te tillen. Doe dat maar eens met de tippen van jouw vingers… We zijn enorm trots op deze innovatie. 

Uiteraard kunnen inbrekers inbreken met de hulp van koevoeten, maar danzkij onze anti-inbraak as zal dit veel moeilijker én met meer lawaai gepaard gaan! 

Wees altijd in controle dankzij de Tahoma Switch!

 

Het kiezen van automatische en slimme rolluiken dankzij het gebruik van een Tahoma Switch is een ideale manier om inbrekers te slim af te zijn! Dankzij de Tahoma kan je jouw rolluiken of screens bedienen via jouw smartphone. Hierdoor kan je bepaalde scenario’s instellen waarbij de rolluiken op en af gaan op bepaalde gekozen tijdsstippen. Zo creëer je de illusie van leven in het huis terwijl je lekker op vakantie zit.

 

Gecombineerd met onze one-of-a-kind as, zijn onze motoren op zonne-energie uitgerust met obstakeldetectie. Deze beveiliging zorgt ervoor dat wanneer er een bepaald object zich tussen het rolluik en het raam bevindt, het rolluik dit detecteert met deze detectie. Het apparaat geeft een signaal door aan jouw smartphone dat er een probleem onstond bij het sluiten van jouw raam. Een goede buur of familielid kan dan even nakijken wat er gaande is, allemaal dankzij jouw slimme rolluiken!

 

Wil je meer te weten komen over onze Tahoma Switch? Klik dan hier.

 

Wees gerust op vakantie en vertrouw op onze inbraakvertagende Roluflex rolluiken! 

Rolluik modern Besparen Veilig