Selecteer een pagina

Slimme Rolluiken

9 sep 2022

Maak jouw rolluiken slim dankzij onze handige Tahoma box

Had je graag jouw rolluiken of screens gemakkelijk met jouw smartphone bediend? Dan is de Tahoma Switch de ideale oplossing! Een klein apparaat verbonden aan jouw internetverbinding opent vele opportuniteiten om al jouw slimme apparaten met elkaar te verbinden.

Een geconnecteerd huis begint bij moderne zonwering

De TaHoma box “Switch” van Somfy is een slimme bediening om al je apparaten centraal te verbinden en te bedienen, een perfecte oplossing voor een slim geconnecteerd huis. Je kan zonwering, rolluiken, raamdecoratie, verlichting (Philips Hue), elektrische apparatuur (SONOS, Google Home, Amazon Alexa, Apple Homekit), verwarming, garagedeuren en hekwerken controleren en bedienen met uw smartphone of tablet!

 

Je zal dus jouw rolluiken of screens niet meer manueel moeten bedienen! Simpelweg je smartphone bovenhalen is genoeg om de lichtinval in jouw huis te controleren. Dit kan je doen vanuit jouw zetel, maar ook vanop je werk, en zelfs vanop de andere kant van de wereld. Handig als je wat leven wil creëren terwijl je op vakantie bent. De Tahoma Switch heeft zelfs de functie om bepaalde scenario’s in te stellen die dan automatisch worden uitgevoerd. 

Hypermodern apparaat

Met een simpele druk op de knop of bediening via de app en daarnaast de mogelijkheid tot spraakbediening, biedt TaHoma switch een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor smart homes. TaHoma switch is momenteel compatibel met meer dan 280 apparaten van alle Somfy-producten en grote huismerken, en verder met stemassistenten zoals Apple Homekit, Google Assistent en Amazon Alexa, en wordt daarmee de meest complete Smart Home-oplossing op de markt.

Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker die in een huis of appartement woont, hoe groot je installatie ook is en hoeveel apparaten je ook hebt, het gebruik van de TaHoma switch is heel gemakkelijk! Bezoek de site van Somfy voor gedetailleerdere informatie over de Tahoma Switch.