Selecteer een pagina

Screens op zonne-energie nu nog breder en nog een kleinere kast

16 sep 2022

Op 13 september werd Roluflex uitgenodigd in Westerlo voor de officële voorstelling van de nieuwste innovatie van producent Soprofen.

Met volle trots presenteerde ze hun nieuwe screen: de ScreenaMax!

ScreenaMax

De naam verraadt het deels, deze screens zullen tot ongeziene breedtes kunnen werken. Met een motor op zonne-energie en realistische afmetingen, kan de bediening een doek aan van 6 meter breed! Dit is ideaal voor zeer grote raampartijen of terrasafschermingen!

Alsof dit nog niet genoeg is, is deze nieuwe screen beschikbaar in zelfs een kleinere kast dan zijn voorganger. En ook hier zijn de lasnaden voor het doek aan de onderkant en de zijkanten mooi verstopt. Elk detail telt, hier houden we van! Dankzij het reeds bekende zip-systeem in de geleiders blijft het doek mooi strak, zelfs bij sterke windstoten. Dit systeem was al in het vorig model geïntegreerd en werkte perfect.

We danken onze leverancier van buiten zonwering op zonne-energie hartelijk voor de voorstelling en wachten ongeduldig af op de eerste leveringen van deze screens!

Heb je vragen over deze screens, of ben je benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Bel of mail ons en we beantwoorden met veel plezier jouw vragen!