Selecteer een pagina

Solar rolluiken

 

Familie Wilbers | Mechelen

 

November 2022

Rolluiken Realisatie Wilbers

Ik ben super tevreden over mijn solar rolluiken! Goede kwaliteit, zeer content van de plaatsing en fijne mensen!! Ik raad dit bedrijf heel erg aan!!

Lisa Wilbers

Mechelen

3 Solar Rolluiken in Mechelen

 

Begin oktober ontvingen we afmetingen voor drie rolluiken op zonne-energie in onze mailbox. Dit werd correct en duidelijk meegegeven via het offerteformulier op onze website. Snel erna stuurde we per mail een eerste prijsindicatie voor de rolluiken, hier ging de familie Wilbers een week later mee akkoord.

We kwamen langs om de afmetingen zeker goed op te meten, gezien de plaatsing in de dag was. Dankzij onze handige kleurstalen konden we juist dezelfde RAL kleur vinden als de ramen. Ook moesten we zeker zijn dat de zonnecellen op de kasten genoeg daglicht zouden ontvangen, dit was absoluut geen probleem. 

Een nieuwe en tegelijk finale offerte werd gestuurd met enkele aanpassingen. Na het krijgen van de finale toestemming voor bestelling was het enkel nog wachten op de plaatsing.

Wederom koos een klant voor de innovatieve Tahoma Switch! Enorm gebruiksvriendelijk en lekker praktisch om de rolluiken vanop afstand naar boven of beneden te brengen. 

Het plaatsen van de drie rolluiken in de raamopening verliep vlekkeloos, alsook de installatie van de Tahoma. Weer een mooi solar rolluik project erbij! 

 

Hartelijk dank Lisa voor jouw vertrouwen in ons!

Wil jij net als Lisa rolluiken op zonne-energie?