Selecteer een pagina

Rolluiken op zonne-energie

 

Van Beversluys| Erpe-Mere

Oktober 2022

Rolluiken Erpe-Mere

De case

Tijdens de warme zomer werden we gecontaceerd om een mooie gerenoveerde villa in Erpe-Mere te voorzien van zon- en lichtwerende zonwering op zonne-energie.

Bij het eerste bezoek probeerde ons team te achterhalen waarom de bewoners juist zonwering wilden. Initieel wilden ze screens plaatsen met ultra verduisterende doeken, om zo de warmte en het licht uit de slaapkamers te houden. Vooral het licht bestrijden was het allerbelangrijkste. Na overleg maakten we helder dat indien het daglicht tegenhouden hun grootste drijfveer was, ze best voor rolluiken konden kiezen. Wanneer er geen nood is aan doorzichtbaarheid naar buiten toe, en de kamer goed verduisterd moet zijn is een rolluik de betere optie. Indien er wel nog goed naar buiten moeten worden gezien én de ruimte mag daglicht ontvangen, zijn screens een geschikte keuze. Een rolluik is daarbij komend ook voordeliger dan een screen! Met zulke contactmomenten willen we de wensen van onze klanten zo nauw mogelijk volgen zonder hen op onnodige kosten te jagen. Dit maakt onder andere deel uit van onze persoonlijke service.

Van een aanvraag voor screens naar geplaatste rolluiken, voor persoonlijk advies ben je aan het juiste adres!

 

Na het kiezen van de kleuren aan de hand van meegenomen stalen, werden de afmetingen opgemeten, de offerte verstuurd, en besteld na akkoord!

Na het verstrijken van de zomer en het bouwverlof, monteerde onze sympathieke monteur Timothy de rolluiken op de gewenste ramen zonder enige problemen. De bewoners van de woning hadden bij hun bestelling een Tahoma Switch toegevoegd. Zo konden ze niet alleen hun GOODNIGHT rolluiken via hun smartphone bedienen, maar ook hun bestaande Velux ramen die er ook compatibel mee zijn! Een ideale oplossing voor deze hypermoderne villa met charismatische uitstraling (en ultra donkere kamers).

 

Bedankt voor jullie vertrouwen in Roluflex!

Wil jij net als de familie Van Beversluys persoonlijke service?