Selecteer een pagina

Velux rolluiken op solar

 

Daan Dirix| Mechelen

Juli 2022

Velux rolluiken kopen Mechelen

De case

Daan woont sinds kort in een prachtige woning in het hartje Mechelen. De houten gewelven en hoge plafonds zijn als het ware echte eyecatchers waar iedereen jaloers op is. De lichtinval is er ook optimaal door de vele grote Velux ramen die natuurlijk daglicht binnen laten. Het enige nadeel van de nieuwe woning is de hitte, waar zowel Daan maar vooral haar 2 lieve hondjes last van hebben.

Daan koos voor velux rolluiken met

dagen van offerte tot plaatsing

%

tevredenheid

Velux rolluiken op solar, geen probleem!

 

Daan woont in een prachtige woning in de Mechelse binnenstad en was op zoek naar rolluiken voor haar Velux ramen. Dit type ramen is ideaal voor lichtinval, zeker bij de mooie hoge gewelven bij Daan in de living. Echter is er wel één groot nadeel. Zo’n ramen in het dak doen de temperaturen snel stijgen!

Wat Daan typeerde en wat we nooit meer zullen vergeten is dat ze vooral de investering wou doen zodat haar 2 schattige hondjes niet te warm hebben. En daarvoor doen wij natuurlijk een extraatje.

 Dit was de eerste keer dat we aanvraag hadden gekregen voor Velux rolluiken dus voor ons was het ook een hele uitdaging. Na contact te hebben met Velux zelf, en het juiste raamtype te gaan controleren met Daan bij de opmeting was het voor ons tegen even spannend.

De plaatsing is vlot verlopen. Timothy deed er gemiddeld 1 uur per rolluik over en binnen de 3 uur was alles geïnstalleerd en operationeel. 

Wij hopen vooral dat uw hondjes het nu aangenaam fris hebben dankzij Velux rolluiken op zonne-energie van Roluflex.

Bedankt voor de leuke review Daan!

Review Roluflex veluxrolluiken Mechelen

Wil jij net als Daan Velux rolluiken op zonne-energie?