Selecteer een pagina

Rolluiken op zonne-energie

 

Familie Wilbers| Welle

Realisatie rolluiken op zonne energie Hofstade

De case

Onze recente installatie in de Wilbers-familie, gelegen in Welle, markeert een succesvolle mijlpaal in een hele reeks rolluiken projecten. Deze keer kwam de interesse voort uit een gezellig etentje bij Lisa, Joliens zus, die enkele maanden geleden rolluiken op zonne-energie van Roluflex had laten plaatsen in Mechelen. Geïnspireerd door de positieve ervaring van Lisa, besloten Jolien en haar echtgenoot om zelf te investeren in onze hoogwaardige duurzame rolluiken.

Jolien koos voor rolluiken met

in de zomer

%

Besparing op haar energiefactuur

Na het ontvangen van een eerste indicatieve prijsopgave voor 10 rolluiken op zonne-energie, volgde al snel een voorakkoord. Na een nauwkeurige meting in Welle en het bespreken van de laatste details, ontving de familie Wilbers hun definitieve offerte, die ze met instemming hebben aanvaard.

Onze toegewijde monteur, Timo, heeft op een volledige zaterdag de 10 rolluiken op zonne-energie moeiteloos geïnstalleerd. Door hun volledige huis te voorzien van deze geavanceerde rolluiken, genieten ze nu van extra bescherming tegen geluidsoverlast, inbraakpogingen, warmteverlies en ongewenste hitte.

Het verheugt ons enorm om te vernemen dat klanten zo tevreden zijn over onze producten en diensten dat ze ons aan anderen aanbevelen. Onze oprechte dank gaat uit naar Lisa voor haar aanbeveling! En uiteraard zijn we Jolien dankbaar voor het vertrouwen in Roluflex bij de keuze voor onze autonome rolluiken op zonne-energie om haar woning in alle opzichten te optimaliseren.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige rolluiken in Mechelen of Welle, vertrouw dan op Roluflex voor betrouwbare en energie-efficiënte oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, en ervaar zelf het comfort en de veiligheid die onze producten bieden. Bedankt voor het vertrouwen in Roluflex!

Wil jij net als de familie Wilbers rolluiken op zonne-energie?