Selecteer een pagina

Screens op zonne-energie

 

Michael Jeunen| Hoevenen

Januari 2023

Screens Hoevenen

De case

Deze klant te Hoevenen had in het verleden op de zijkant van zijn woning, twee screens op zonne-energie laten plaatsen. Na enige tijd voelde hij toch de nood om twee nieuwe te plaatsen aan de voorkant van het huis.

Michael koos voor solar screens met

%

tevredenheid

Screens op zonne-energie Hoevenen Roluflex

Screens op zonne-energie, dat kunnen we!

Sinds september biedt Roluflex de vernieuwde ultra brede Screenamax aan, een hyper moderne screen met unieke innovaties. Qua uiterlijk zeer gelijkend op hun eerder geplaatste screens, enkele details zoals een kleinere kast en dunnere geleiders maken het verschil. 

Gelukkig voor Michael plaatste hij zijn bestelling gedurende onze november promo waardoor we hem 10% korting per screen konden aanbieden! Een mooie buitenkans, voor een voordelige buitenzonwering.

De bestelling voor twee screens op zonne-energie werd op 21 november 2022 doorgevoerd en op 13 januari 2023 vakkundig geplaatst door onze charmante monteur Timothy. In minder dan twee maanden had de familie Jeunen twee nieuwe screens, van dezelfde makelij, maar in een vernieuwd jasje!

 

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen in Roluflex!

Onlangs hebben we sunscreens met zonnepaneeltjes laten plaatsen door Roluflex. Niet de goedkoopste maar vermoedelijk wel één van de betere. Super netjes afgewerkt, vriendelijke medewerkers…heel erg tevreden van. Kortom; een voorbeeld voor de sector!

Michael

Hoevenen

Wil jij net als Michael screens op zonne-energie?