Selecteer een pagina

Rolluiken op zonne-energie

 

Van de Kerckhove| Mechelen

April 2023

Rolluiken Mechelen

De case

Een jong gezin uit Mechelen vroeg via onze website een gratis prijsindicatie van solar rolluiken aan. We kregen de ruwe afmetingen van de ramen en enkele dagen later gingen ze akkoord met onze offerte. We konden snel schakelen naar de volgende fase, de dubbelcheck en de laatste keuzes.

Na een snelle en efficiënte communicatie tussen het gezin en ons team kwamen we op bezoek om de nodige kleuren voor de rolluiken te kiezen én de afmetingen te dubbelchecken op de millimeter na. Het blijft namelijk precisiewerk. Ze wilden zich graag beschermen tegen de kou en kozen daarom voor de 12% meer thermisch isolerende GOODNIGHT rolluiken, ons Roluflex standaard rolluik!

Een nieuwe offerte werd gestuurd met een miniem prijsverschil gezien de finale afmetingen lichtjes weken van de eerste afmetingen. We kregen vlug het akkoord om de bestelling in productie te zetten want elk rolluik is maatwerk. Tussen het eerste contact en de effectieve bestelling zaten er welgeteld 10 dagen tussen. Roluflex laat er geen gras over groeien!

Enige tijd later heeft onze plaatsing expert de vijf rolluiken op zonne-energie zonder moeite geplaatst. Ook dit huishouden zag de waarde van een Tahoma Switch in! Dankzij dit handig klein apparaatje dat op een internetverbinding wordt aangesloten, kunnen ze hun rolluiken van overal bedienen. Handig ook om zelf scenario’s in te stellen wanneer ze op reis gaan.

Een tevreden klant erbij voor Roluflex, hier doen we het voor!

Dank voor het vertrouwen!

Wil jij net als de familie Van de Kerckhove persoonlijke service?