Selecteer een pagina

Rolluiken op zonne-energie

 

Familie Greefs| Hombeek

 juli 2023

Realisatie rolluiken op zonne energie Hofstade

De case

De familie Greefs zocht twee rolluiken op zonne-energie om beide slaapkamers, de masterbedroom en de kinderslaapkamer, volledig te verduisteren voor een optimale nachtrust. 

Laura koos voor rolluiken met

in de zomer

%

Besparing op haar energiefactuur

De service na verkoop is voor ons minstens zo belangrijk

De opmeting in Hombeek verliep vlot, enkel waren beide ramen op de tweede verdieping (op 7 meter hoogte). Gelukkig is onze handige rolluiken monteur Timo geen bange ziel. We voorzagen twee personen voor het montage moment zodat één iemand de ladder beneden altijd stabiel kon houden. Veiligheid primeert bij zulke plaatsingen op hoogte.

De plaatsing verliep gelukkig vlotjes. Enkele dagen nadien, toen we de familie Greefs opbelde om te vragen of alles naar wens was, lieten ze weten dat er toch een klein probleempje was met een individuele bediening van een rolluik. Het lampje branden rood dus vermoeden we dat de batterij plat was. Nieuwe batterijen hielpen niet. Onze monteur is nogmaals langsgegaan om de verbinding met het solar rolluik te verbreken en terug op te zetten, sindsdien werken de solar rolluiken perfect. De service na verkoop is voor Roluflex minstens even belangrijk als de service voor verkoop.

Geniet van jullie ultra verduisterende rolluiken!

Bedankt familie Greefs voor het vertrouwen in Roluflex!

Wil jij net als de familie Greefs rolluiken op zonne-energie?