Selecteer een pagina

Rolluiken op zonne-energie

 

Familie Raissi | Bonheiden

 Juni 2023

Realisatie rolluiken op zonne energie Hofstade

De case

Nadat de familie Raissi pas naar Bonheiden was verhuisd, realiseerden ze dat er meer straatlawaai te horen was in de slaapkamers dan verwacht. De slaapkamers, waaronder de kinderkamer, waren juist aan de kant van een drukke baan. Met die insteek contacteerden ze ons om zich te informeren hoe goed onze Roluflex rolluiken beschermen tegen straatlawaai.

Hana koos voor rolluiken met

in de zomer

%

Besparing op haar energiefactuur

De oplossing: Rolluiken van Roluflex

Gesloten rolluiken helpen zeker en vast tegen geluidsoverlast. Het aluminium van het rolluikpantser en de gesloten positie creëren een soort van barrière die geluidsgolven absorberen en reflecteren. Hierdoor vermindert het geluid dat van buitenaf komt. 

Wij maken bewust de keuze om met enkel aluminium lamellen (en geen PVC) te werken, deze zijn bovendien gevuld met een speciaal polyurethaan schuim dat voor een extra thermische- en geluidsisolatie werking zorgt. Onze rolluiken op zonne-energie bieden 12% meer thermische als geluidsisolatie dan de hoogste kwaliteitsstandaard (klasse 5).

Vier rolluiken op zonne-energie in Bonheiden beschermen de pas verhuisde familie tegen ergerlijke verkeerslawaai, en zeker met de meest verduisterende rolluiken van de markt zullen ze rustige nachten tegemoet gaan. Ook kozen zij voor het handige Tahoma Switch apparaat waarmee ze al hun rolluiken via een applicatie op de smartphone kunnen bedienen.

Een nieuwe tevreden klant!

Hartelijk dank voor het vertrouwen!

Rolluiken Bonheiden

Wil jij net als de familie Raissi rolluiken op zonne-energie?