Selecteer een pagina

Rolluiken op zonne-energie

 

Familie Keersmaekers | Hofstade

 

Juni 2022

Realisatie rolluiken op zonne energie Hofstade

De case

Werner was op zoek naar een stijlvolle oplossing om de warmte buiten te houden. Hij had al van alles geprobeerd maar het lukte maar niet de woning koel te houden. Hij vond zijn oplossing uiteindelijk in rolluiken op zonne-energie van Rolfulex.

Werner koos voor rolluiken met

in de zomer

%

Besparing op zijn energiefactuur

De ideale klant

 

Werner zat al even met het probleem dat het te warm werd in zijn woning. Na verschillende testen met mobiele airco’s en gordijnen heeft hij dan toch gekozen voor rolluiken op zonne-energie van Roluflex.

Alles is heel vlot verlopen. 2 dagen na de offerteaanvraag zijn we ter plaatsen gaan kijken om de finale opmeting te doen. Samen met Werner hebben we de verschillende kleurstalen en kastmodellen bekeken. Door middel van de handige Somfy app hebben we nog even dubbel gecontroleerd of de zonnepanelen wel voldoende licht zouden ontvangen.

Alles was zeker, de finale offerte week nauwelijks af van de eerste prijs inschatting, en deze werd dan ook snel ondertekend. De rolluiken werden voor Werner op maat gemaakt door Soprofen, onze vaste Belgische partner voor rolluiken. Na 4 weken ontvingen we de afgewerkte rolluiken bij ons in het magazijn en konden we aan de plaatsing beginnen.

Voor de plaatsing hadden we een halve dag voorzien, maar dit bleek ruimschoots voldoende te zijn. Dankzij onze solar techniek moesten we niet boren in Werner zijn gevel en was de plaatsing zo gebeurd. Nog even de verschillende wandzenders monteren, de applicatie instellen en uitleggen hoe alle knopjes werken en de installatie was rond.

Ook met temperaturen van 32° kan Werner nu genieten van een koele woning.

Review Roluflex Rolluiken Hofstade

Wil jij net als Werner rolluiken op zonne-energie?